add wishlist show wishlist Delete add compare show compare Delete preloader

Δημοσιεύτηκε στις από John Tzifis

Ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από ρούχα που μας κάνουν να φαινόμαστε κακόγουστοι. Εάν δεν είστε σίγουροι ποια είναι αυτά, μην ανησυχείτε, θα σας βοηθήσουμε εμείς. Πολλές φορές είναι αυτά τα ρούχα που τα φοράμε για χρόνια, χωρίς να συνειδητοποιούμε πως δεν μας ταιριάζουν πια. Ακολουθεί μια λίστα με μερικά από αυτά, τα οποία καλό θα ήταν να μη βρίσκονται καθόλου στη ντουλάπα σας. Ήρθε η ώρα να τα ξεφορτωθείτε!

 

1. Jeans με σαγιονάρα

Αυτό είναι απαγορευτικό. Δεν θα έπρεπε ποτέ να φοράτε σαγιονάρα με jeans. Είναι ένας συνδυασμός, από τους χειρότερους που υπάρχουν. Είναι ικανός να καταστρέψει τελείως την εικόνα σας με τη πρώτη ματιά. Στην ίδια απαγορευτική κατηγορία ανήκει και ο συνδυασμός κάλτσες-σανδάλια, τον οποίο πρέπει εξίσου να απορρίψετε.

2. Αστραφτερά πουκάμισα

Ένα λαμπερό πουκάμισο δεν πρέπει ποτέ να φοριέται, εκτός εάν θέλετε να μοιάζετε σαν τον Tony Montana. Είναι κομμάτι ενός ξεπερασμένου στυλ που είναι καλύτερα να αποφύγετε - ένα κανονικό πουκάμισο θα σας ταιριάξει τέλεια.

 

3. Υπερβολικά στενά μπλουζάκια

Είτε είστε αδύνατος ή έχετε λίγο επιπλέον βάρος σε ορισμένα ανεπιθύμητα σημεία, το να φοράτε ένα σφιχτό t-shirt δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνήσετε το στυλ σας. Αντ 'αυτού, επενδύστε σε σωστά προσαρμοσμένα κομμάτια που θα κολακεύουν την εικόνα σας. Πολλοί άντρες αγοράζουν ρούχα χωρίς να δίνουν σημασία στο μέγεθος αλλά στη πληθώρα των περιπτώσεων, αποδεικνύεται μια λάθος κίνηση.

 

4. Παντελόνια που προεξέχουν

Παρόλο που υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να δείξετε το στυλ σας - προβάλλοντας στον κόσμο ότι γνωρίζετε και ένα ή δύο πράγματα για τη μόδα - φορώντας παντελόνια τα οποία προεξέχουν και αναγκάζεστε να “γυρίσετε” για να μην τα πατάτε, δείχνουν την αντίθετη εικόνα. Αυτό δεν είναι ελκυστικό και σας κάνει να φαίνεστε κοντύτεροι από ότι είστε και κακόγουστοι. Ανεξάρτητα από το στυλ του παντελονιού σας, θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένα ώστε να αγγίζουν μόνο την κορυφή των παπουτσιών σας και το ύφασμα δεν πρέπει ποτέ να συσσωρεύεται.

 

5. Βαθύς λαιμός τύπου V

 

Τα μπλουζάκια με βαθιά λαιμόκοψη θεωρούνται πλέον εκτός μόδας. Πολλές φορές θεωρείται αντιαισθητικό να φαίνονται οι τρίχες του στήθους σας. Προτείνουμε να επιλέξετε ένα κανονικό μπλουζάκι V-neck, έτσι ώστε να διατηρήσετε το ίδιο στυλ χωρίς υπερβολές.