add wishlist show wishlist Delete add compare show compare Delete preloader

Δημοσιεύτηκε στις από John Tzifis

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμπληρώνουν μια σωστή εμφάνιση. Ένα από τα πιο σημαντικά είναι η εφαρμογή πάνω στο σώμα. Εκτός από την εφαρμογή, υπάρχουν πολλοί άλλοι σημαντικοί παράγοντες υψηλής σημασίας, όπως εάν είστε μεγαλόσωμος και ψηλός άνθρωπος. Κάτι που είναι κομψό για έναν άντρα μέσου ύψους, ίσως δεν θα φαίνεται ωραίο σε έναν άντρα που είναι ψηλότερος ή πιο στιβαρός. Υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή των σωστών ρούχων και του σωστού συνδυασμού του. Το να βρεις τα τέλεια κομμάτια για μεγάλους άντρες μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο. Παρακάτω ακολουθούν μερικές συμβουλές για να προσαρμόσετε στο δικό σας στυλ:

 

1. Η σωστή εφαρμογή

Το πρώτο πράγμα που θέλετε να εξετάσετε είναι η εφαρμογή, όσο απλό και αν ακούγεται, αυτό συχνά παραβλέπεται και μπορεί να οδηγήσει σε ένα άσχημο στυλ. Βεβαιωθείτε π.χ ότι οι κορυφές δεν είναι πολύ μικρές ή μεγάλες, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολλά φάουλ, όπως κουμπιά που ανοίγουν και στενές ραφές που δεν εφαρμόζουν καλά. Η αλήθεια είναι πως πολύ σπάνια οι άντρες βρίσκουν την τέλεια εφαρμογή και αυτό που θέλουν στα ρούχα τους, γι 'αυτό αν βρείτε το κατάστημα που σας εκφράζει, καλό θα ήταν να παραμείνετε σε αυτό.

 

Προτιμήστε το V-shaped Tshirt

Τα V-neck είναι καλύτερη επιλογή από τα crewnecks όσον αφορά την επιλογή μεταξύ των δύο. Ένα πουλόβερ V-neck ή ένα μπλουζάκι θα προσφέρει μια πιο ισορροπημένη και άνετη εμφάνιση. Βοηθά επίσης στο να φαίνεται καλύτερα το πρόσωπό σας.

 

Επιλέξτε προσεκτικά το ύφασμα

Αποφύγετε τα ογκώδη ή βαριά υφάσματα, όπως χοντρά πλεκτά πουλόβερ ή υπερβολικά παλτά puffer. Αυτό θα σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτεροι από ότι όντως είστε και επηρεάζει αρνητικά την συνολική εμφάνιση. Επιλέξτε υφάσματα όπως το βαμβάκι τα οποία μπορούν να στρώνονται εύκολα και να φοριούνται όλο το χρόνο.

 

Διαλέξτε τα ρούχα σας με εκλεκτισμό

Οι μεγάλοι και ψηλοί άνδρες φαίνονται καλύτεροι σε καλά δομημένα ρούχα, παρά σε κάτι πιο απλό. Εάν το πάνω ή το κάτω μέρος έχει περισσότερες λεπτομέρειες, σας βοηθάει να βελτιώσετε τη συνολική σας εμφάνιση.

 

Το σωστό παντελόνι

Να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε το παντελόνι σας. Σίγουρα δεν θα θέλατε να διαλέξετε κάτι με μακριές πτυχές όπου θα αναγκαστείτε να τις γυρνάτε ανάποδα για να μην τις πατήσετε. Οι πτυχές συνήθως οδηγούν σε πιο ογκώδη εμφάνιση που σας κάνει να φαίνεστε πιο ‘’κάπως’’. Βεβαιωθείτε ότι το παντελόνι ταιριάζει στη μέση για πιο ομαλή εμφάνιση.

 

Διαλέξτε τη σωστή γραβάτα

Για περιστάσεις που απαιτούν γραβάτα, καλό θα ήταν να επιλέξετε μία με μεγαλύτερο πλάτος. Μια γραβάτα μπορεί να μεταμορφώσει κάθε εμφάνιση κάνοντάς τη πιο εκλεπτυσμένη. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το πού πέφτει η γραβάτα όταν την δέσετε. Δεν πρέπει να είναι ψηλότερα ή χαμηλότερα από ακριβώς πάνω από το κουμπί της κοιλιάς.

 

Τα σκουρόχρωμα κάνουν την διαφορά

Τα σκούρα χρώματα όπως το καφέ και το μαύρο συνήθως ταιριάζουν καλά σε μεγάλους και ψηλούς άντρες. Αυτά τα χρώματα μπορούν να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στη συνολική σας εμφάνιση και μπορούν εύκολα να αναμειχθούν με ελαφρύτερα χρώματα εάν θελήσετε περισσότερη ποικιλία στο χρώμα.