add wishlist show wishlist Delete add compare show compare Delete preloader

Δημοσιεύτηκε στις από John Tzifis

Το τζιν είναι κατά κάποιο τρόπο  η μοντέρνα στολή μας, φοριέται στο γραφείο, στη βόλτα, ακόμη και τις επίσημες εκδηλώσεις. Είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να υπάρχουν πολύ λίγα μέρη που δεν μπορείτε να το φορέσετε. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις όπου δεν ταιριάζει να φορέσετε τα αγαπημένα σας τζιν επειδή πολύ απλά θα θεωρηθούν μη πρακτικά αλλά και too casual. Παρακάτω ακολουθούν πέντε μέρη όπου δεν πρέπει ποτέ να φοράτε τζιν.

 

1. Σε έναν γάμο

Πραγματικά, μην φοράτε τζιν ή οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό σε έναν γάμο. Δεν έχει σημασία πόσο απλός είναι ο γάμος, αν είναι μέσα στο δάσος, ή ακόμα και αν η νύφη και ο γαμπρός αποφάσισαν να παντρευτούν σε ένα εργοστάσιο, δεν πρέπει ποτέ να φοράτε τζιν σε έναν γάμο. Αυτή είναι μια ξεχωριστή μέρα για ένα ζευγάρι και το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μην φοράτε τζιν. Επιπλέον σίγουρα δεν θα σας αρέσει να ξεχωρίζετε αρνητικά από τους υπόλοιπους καλεσμένους.

 

2. Σε μια βάπτιση

Το να εμφανιστείτε με το τζιν σε μια τόσο σημαντική περίσταση, ίσως θεωρηθεί από κάποιους ασέβεια. Δεν γίνεται να λατρεύετε το τζιν σας τόσο πολύ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην φορέσετε κοστούμι. Η θετική εντύπωση είναι σίγουρα καλύτερη από την αρνητική!

 

3. Σε μια συνέντευξη εργασίας

Αυτό είναι μη διαπραγματεύσιμο και θα σας εξηγήσω γιατί. Όταν σας δίνεται μια ευκαιρία που ίσως σας αλλάξει τη ζωή, ο στόχος πρέπει να είναι να εντυπωσιάσετε και αυτό ισχύει και για τα ρούχα που φοράτε στη συνέντευξη. Είναι πάντοτε σκόπιμο να ντυθείτε κάτι πιο επίσημο. Ωστόσο, ένα σκουρόχρωμο ζευγάρι chinos μπορεί να είναι μια εκλεπτυσμένη επιλογή.

Στο ίδιο πνεύμα, όταν πάρετε τη δουλειά, προσπαθήστε να μην φοράτε τζιν από την πρώτη ημέρα - διατηρήστε αυτήν την καλή εντύπωση για όσο μπορείτε.

 

4. Στο θέατρο ή σε ένα event

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν παλιά. Κάποτε μια νύχτα στο θέατρο απαιτούσε επίσημη ενδυμασία. οι άνθρωποι φορούσαν τα καλύτερά τους ρούχα. Αυτό μπορεί να μην ισχύει πια, αλλά από σεβασμό προς τον χώρο και τους ηθοποιούς που εργάστηκαν τόσο σκληρά για να ανεβάσουν την παράσταση, καλό θα ήταν να μην φορέσετε τζιν ή κάτι άλλο που είναι υπερβολικά απλό.

 

5. Στο δικαστήριο

Αν για οποιονδήποτε λόγο πρέπει να πάτε στο δικαστήριο - είτε κληθείτε για δική σας εκκρεμότητα, είτε χρειαστεί να καταθέσετε σε μια υπόθεση - θεωρείται αρνητική εντύπωση να φοράτε τζιν. Είναι πρέπον να δείξετε τον κατάλληλο σεβασμό και να ντυθείτε κατάλληλα..