add wishlist show wishlist Delete add compare show compare Delete preloader

Δημοσιεύτηκε στις από John Tzifis

Λένε ότι δεν μπορείς να διδάξεις σε έναν άντρα να έχει στυλ, αλλά αυτό δεν είναι απολύτως αλήθεια. Αν και κανείς δεν γεννιέται αυτόματα με την δυνατότητα να φαίνεται απίστευτα υπέροχος, οι κομψοί άνδρες αναπτύσσουν αυτήν την ικανότητα με την πάροδο του χρόνου εξασκώντας καλές συνήθειες. Ο χρυσός κανόνας των ανδρών με στυλ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φοράει ο Τζορτζ Κλόνεϊ στο εξώφυλλο ενός περιοδικού ή αυτό που ο Μπράντλεϊ Κούπερ λικνίζει στο κόκκινο χαλί. Είναι όλα σχετικά με αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλά. Έτσι, εάν βασίζετε το ντύσιμο σας σε αυτό το ιδανικό, η τήρηση αυτών των βασικών κανόνων θα σας κάνει να φαίνεστε καλύτερα.

 

1. Σκέψου έξυπνα

Το “χτίσιμο” μιας καλής ντουλάπας απαιτεί χρόνο και χρήμα. Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, όλοι θέλουν κάτι που υπερβαίνει τον τα χρήματα που μπορούν να διαθέσουν. Ίσως να μην το γνωρίζετε αυτό, αλλά τα ρούχα με την καλύτερη ποιότητα πωλούνται συχνά και διατίθενται σε μειωμένες τιμές αμέσως μετά τη λήξη της σεζόν. Έτσι λοιπόν παρότι δεν θα έχετε την άμεση ικανοποίηση που όλοι μας εισπράττουμε φορώντας κάτι αμέσως μετά την αγορά του, όμως, αν έχετε υπομονή θα είστε πλήρως στυλάτοι κατά στην επόμενη σεζόν.

 

2. Η συναισθηματική ταύτιση

Ενώ οι άντρες δεν θέλουμε να παραδεχτούμε ότι πολλές φορές είμαστε συναισθηματικοί, πολλές φορές μικρές κινήσεις, όπως το σχισμένο μπλουζάκι συναυλίας ή το ξεθωριασμένο τζιν με την τρύπα στον καβάλο, μας προδίδουν. Εάν κάτι δεν αποδίδει πλέον, είτε επειδή έχει περάσει από την μόδα, είτε επειδή έχει φθαρεί, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο, οι κομψοί άντρες ξέρουν πότε είναι ώρα να προχωρήσουν.

 

3. Το σωστό πλύσιμο

Εάν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς πρέπει να καθαρίσετε ένα ρούχο, απλώς κοιτάξτε την ετικέτα. Εάν λέει "για πλύσιμο στο χέρι", αυτό δεν σημαίνει ότι το βάζετε στο πλυντήριο, σημαίνει να το πλύνετε στο χέρι.

Θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα ρούχα μας με προσοχή. Αγοράστε καλό απορρυπαντικό πλυντηρίου και στεγνωτήρια. Αφιερώστε χρόνο για να ξεχωρίσετε τα λευκά σας από τα σκούρα και ελέγξτε τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας στο πλυντήριο και το στεγνωτήριο σας.

 

4. Πότε να αγοράσετε παραπάνω από ένα

Θα έχετε σίγουρα συναντήσει περιπτώσεις όπου πολλά καταστήματα θα σας πουλήσουν πολλά κομμάτια από το ίδιο ρούχο με έκπτωση; Αυτό δεν συμβαίνει μόνο επειδή θέλουν να αγοράσετε περισσότερα. Αν κάτι φαίνεται καλό και σας ταιριάζει σωστά, θα πρέπει να έχετε περισσότερα από ένα από αυτό σε πολλά χρώματα ή στυλ. Μην φοβάστε να τα αγοράσετε γιατί αν σας αρέσει κάτι, μπορεί να μην είναι διαθέσιμο τη στιγμή που θα θελήσετε να το αντικαταστήσετε.